Selskapet

Om oss

tesa SE er en av verdens ledende produsenter av selvklebende produkter og systemløsninger. Siden 1941 har navnet tesa® gjennomgående vært brukt som merkenavn for alle selvklebende produkter produsert av vår selskapsgruppe. Navnet dekker et bredt spekter av ulike systemløsninger for industrielle og profesjonelle applikasjoner, samt rundt 300 forbrukerprodukter.
Ring oss: +47 95898743Kontakt oss via

Company

tesa Offenburg produksjonsanlegg

Tall og fakta

En av verdens ledende produsenter av selvklebende produkter og systemløsninger for industri, detaljister og forbrukere. Uavhengig europeisk aksjeselskap og heleid datterselskap av Beiersdorf AG.
Flere tall og fakta om tesa

About tesa

tesa lastebil 1952

Vår historie

tesas suksesshistorie begynner med at utviklingen av en klebende bandasje mislyktes. I dag er tesa en av verdens ledende produsenter av selvklebende produkter og systemløsninger for industrien, profesjonelle håndverkere og forbrukere.
Historien bak tesa

About tesa

Forskning og utvikling for innovasjon innen tapeteknologi

Innovasjon og forskning

Vår suksess er bare så stor som fordelene ved våre produkter. Vi arbeider kontinuerlig med nye løsninger som hjelper våre kunder med å tilrettelegge sine arbeidsprosesser mer effektivt.
Mer informasjon

Company

Locations

tesa-kontorer over hele verden

tesa-produktene selges av mer enn 50 partnere i mer enn 100 land over hele verden. Her finner du alle kontaktdetaljer og ytterligere informasjon om våre hovedkontorer, fabrikker og kontorer.
Alltid nær deg