Industri

Pakking

Emballasjetape til pakking og palletering har en veldig høy trekkbar styrke, riftmotstand og en god klebing til mange forskjellige underlag.
Mer informasjon

Industri

Hvitevarer

tesa tilbyr mange tapeløsninger for alle hvitevarer fra kjøleskap, komfyrer, vaskemaskiner samt andre kommersielle hvitevarer. Som en global partner for hvitevare-bransjen, tilbyr tesa et bredt utvalg av tape til forskjellige monterings- eller limapplikasjoner, merking og identifisering, samt overflatebeskyttelse og transportsikring.
Mer informasjon

Industri

Dispensere

Dispensere hjelper til med å optimere prosesser og gjør håndtering av tapen enklere. tesa tilbyr et utvalg av manuelle, halv- og helautomatiske dispensere til pakketaper.
Mer informasjon

Industri

Bil

tesa tilbyr utallige løsninger til bilindustrien som er relaterte til karosseriet, interiør, eksteriør, elektrisk opplegg og midlertidige applikasjoner.
Mer informasjon

Industri

Byggematerialer

tesa tilbyr et stort antall dobbeltsidige taper for alle limeapplikasjoner for produsenter av heiser, møbler, lister og profiler, vinduer og dører og skilt. Som en global partner med byggeindustrien, leverer tesa klebestoffer for mange monterings- eller bindeapplikasjoner, slik som montering av forsterkingsstenger, liming av speil eller paneler, reparasjon av lister og profiler, montering av sprosser eller festing av skillevegger.
Mer informasjon

Industri

Funksjonelle taper

Funksjonelle taper gjør mer enn å bare forbinde to ting med hverandre. Disse tapekvalitetene har ekstra egenskaper som isolering, konduktivitet, grep, skjerming osv.
Mer informasjon

Industri

Elektronikk

Tapeløsninger til forbrukerelektronikk.
Mer informasjon

Industri

Maskering

Maskeringstape er essensielt for maling og gir perfekte, skarpe kanter. Den er lett å bruke og kan fjernes uten å etterlate limrester på ømfintelige overflater, både innendørs og utendørs.
Mer informasjon

Industri

Underholdning og utstillinger

Din lidenskap er underholdningsbransjen. Vår lidenskap er tape. For å kombinere dem, har tesa hatt et tett samarbeid med representanter fra underholdnings- og utstillingsbransjen. Resultatet er det nye tesa® utvalget av tapeløsninger som best møter markedsbehovet.
Mer informasjon

Industri

Dobbeltsidig tape

På grunn av den høye og langvarige klebestyrken, gjør dobbeltsidige taper det mulig å feste ting raskt og enkelt til et bredt spekter av overflater.
Mer informasjon

Industri

Papir og utskrifter

Prosessforbedring med hver rull
Mer informasjon

Industri

Pakking

Uansett om det er lette eller tunge esker, kort eller langveis transport, sørger tesas emballasjetaper for en sikker transportering under alle forhold.
Mer informasjon

Industri

Fornybare energier

tesa tilbyr mange løsninger for bransjer innen fornybar energi, særlig for produsenter og leverandører av solcellepaneler og vindturbiner.
Mer informasjon

Industri

Reparasjon

Reparasjonstaper gir "førstehjelp" i nødsituasjoner, slik at mindre skader kan fikses med lite innsats. Disse tapene er ideelle for raske og pålitelige reparasjoner.
Mer informasjon

Industri

Fly, skip og tog

tesa tilbyr støtte for design, montering og vedlikehold av skip, fly og tog. Som en global partner med disse industriene, kan tesa tilby et bredt utvalg av taper for forskjellige applikasjonen innen innredning, konstruksjon, vedlikehold, reparasjon og drift – slik som overflatebeskyttelse, montering av plastikkdeler eller festing av tepper og kabler.
Mer informasjon

Industri

Skjøting

Skjøtetaper gir betydelig prosessoptimering ved å sørge for at ruller kan skjøtes i løpet av en operasjon, uten noen risiko for å rive opp eller forsinke prosessen.
Mer informasjon

Industri

app

Overflatebeskyttelse

Taper til overflatebeskyttelse er lagd for å beskytte overflater fra skader som skyldes slitasje, støv, rusk og andre miljømessige påvirkninger.
Mer informasjon