Industri

Byggematerialer

tesa tilbyr et stort antall dobbeltsidige taper for alle limeapplikasjoner for produsenter av heiser, møbler, lister og profiler, vinduer og dører og skilt. Som en global partner med byggeindustrien, leverer tesa klebestoffer for mange monterings- eller bindeapplikasjoner, slik som montering av forsterkingsstenger, liming av speil eller paneler, reparasjon av lister og profiler, montering av sprosser eller festing av skillevegger.
Ring oss: +47 95898743 Kontakt oss via

Byggematerialer

Heis

tesa tilbyr mange tapeløsninger for monteringsapplikasjoner i heiser. tesas utvalg dekker alle typer applikasjoner som montering av forsterkningsstenger, speil eller dekorative paneler.
Mer informasjon

Byggematerialer

Møbler

tesa tilbyr dobbeltsidig tape for montering i møbelindustrien. tesas utvalg dekker alle typer applikasjoner som montering av dekorative paneler, speil eller glassdører og for å reparere tetningsbørster.
Mer informasjon

Byggematerialer

Lister og profiler

tesa tilbyr rett tape for montering av lister og profiler i nesten alle industrier og hjelper med å implementere løsninger for dobbeltsidig tape i produksjonsprosessen din.
Mer informasjon

Byggematerialer

Glassbrukere og -produsenter

Moderne klebestoffer for skillevegger kombinerer funksjonalitet og design
Mer informasjon

Byggematerialer

Vinduer

tesa tilbyr et bredt utvalg dobbeltsidige taper for alle monteringsapplikasjoner i vindusbransjen. tesas utvalg dekker alle typer applikasjoner, slik som tørr glassinnsetting, montering av sprosser, stukkaturer og gulvlister.
Mer informasjon

Byggematerialer

Dører

Tre, glass, metall eller glassfiber er noen av materialene som brukes for boligdører. tesa har det perfekte klebestoffet for slike materialer, noe som gir en pålitelig og varig løsning i flere tiår.
Mer informasjon

Byggematerialer

Skilt

Produksjon av skilt som må tåle krevende forhold både innendørs og utendørs i flere år krever ekspertise og produkter av høy kvalitet. tesa tilbyr flere tapeløsninger for skiltindustrien. Applikasjonene inkluderer panel- og bokstavmontering, generell montering eller LED-montering.
Mer informasjon