Industri

Elektronikk

Tapeløsninger til forbrukerelektronikk.
Ring oss: +47 95898743 Kontakt oss via

Elektronikk

Smarttelefon

I løpet av det siste tiåret, har mobiler gjennomgått en stor utvikling fra rene kommunikasjonsenheter til sofistikerte og smarte følgesvenner. Vårt utvalg av tape tilbyr løsninger for de siste designkravene.
Mer informasjon

Elektronikk

a

Mobiler

I løpet av det siste tiåret har mobiler utviklet seg fra enkle kommunikasjonsenheter til sofistikerte multimedia-verktøyer. Vårt utvalg av tape tilbyr løsninger til nye produksjonsteknikker, samt prosessoptimering.
Mer informasjon

Elektronikk

Nettbrett

Trenden mot nettbrett og e-lesere har hatt en stor innvirkning på forbrukerelektronikk-industrien. tesa har støttet elektronikk-industrien ved å levere løsninger for limbånd som hjelper til med å forminske og optimere designene.
Mer informasjon

Elektronikk

Bærbar PC

Trenden med større fleksibilitet og mer sofistikerte enheter fortsetter med bærbare PC-er. tesa har støttet elektronikkindustrien i årevis og leverer de nødvendige løsningene for tape, kombinert med en utmerket global teknisk støtte.
Mer informasjon

Elektronikk

TV og monitorer

I løpet av det siste tiåret har TV-apparater, samt monitorer, hatt en kraftig utvikling fra å vise videosignaler til å bli sofistiskerte underholdningssentre. tesa leverer de nødvendige løsningene for limbånd sammen med en utmerket global teknisk support.
Mer informasjon

Elektronikk

Digitalkamera

Selv om forskjellige modeller av digitalkameraer ligner på hverandre, endrer enhetenes design seg ofte på innsiden og utsiden. I mange år har vi vært en nær partner for produsenter med et utvalg av klebende taper som skal møte mange krav.
Mer informasjon

Elektronikk

Display

Med hver ny generasjon av displayer, ønsker forbrukerne forbedringer i størrelse, lysstyrke, kontrast, oppløsning, interaksjon, samt strømforbruk og vekt. tesa holder følge med de siste markedstrendene og leverer de nødvendige løsningene for limbånd, kombinert med en utmerket global teknisk support.
Mer informasjon

Elektronikk

Smartkort

For kortmontering, tilbyr vi tesa® HAF, en komplett serie av varmeaktiverte limbånd som gir en pålitelig og rask innsetting av moduler. I løpet av mange år har tesa bygd opp et høyt kunnskapsnivå og bred erfaring som benyttes til din fordel over hele verden.
Mer informasjon